Memory not clocking in right? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-30-2004, 01:49 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 57
Default

__________________

lokivn is offline  
Old 12-30-2004, 06:35 PM   #12 (permalink)
Yon
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 246
Default

BTW - CPU-Z tells me that my RAM is running in dual channel, even though I have 1 stick of PC4300, and 1 stick of PC5300Pro, also any help in overclocking it will be much apreciated as the "guide to overclocking" isn't specific enough, don't get me wrong its great and all, it's just not specific enoguh for me, which it wouldnt be able to be anyway as everyones would be different... I am rambling now, I shall leave.
__________________

__________________
Intel P4 3.2GHz Prescott @ 3.8GHz
Asus P5GD2 Premium Motherboard
Saphire x800XT With VGA Silencer @ 520MHz and 1.15GHz
Corsair 1GB XMS2-4300
Antec PlusView 1000AMG Case
Maxtor 160GB SATA Hard Drive
Yon is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.