MEMORY!! and mobo - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-21-2004, 12:36 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 75
Default MEMORY!! and mobo

i bought the a7n8x deluxe mobo with the kingmax 512 mb ddr pc3500 ram is this good for that board ???

thanks, eric
__________________

SureShot is offline  
Old 03-21-2004, 12:43 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313
Default

I can't find any version of the a7n8x deluxe motherboard that supports DDR433 (PC3500).

One of the a7n8x-e deluxe boards supports upto DDR400 (PC3200).
__________________

__________________
You could say I've been around.
Shakie
Shakie is offline  
Old 03-21-2004, 01:37 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 297
Send a message via AIM to BlindApex
Default

the ram will still work...it will just run at 400mhz
__________________
[size=2]
AMD 64 3200+ Socket 939
DFI LanParty nF4 SLI-DR
BFG GeForce 6600GT OC
WD Caviar 200GB SATA-II
Thermaltake Venus 12 HSF
CoolerMaster Wavemaster Case

|P|A|I|N|T|B|A|L|L|
my anti-drug
BlindApex is offline  
Old 03-21-2004, 02:03 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313
Default

True enough, but the board doesn't support DDR433, which was his question.

Also, I bet money that he paid a lot more for DDR433 than he would have DDR400.
__________________
You could say I've been around.
Shakie
Shakie is offline  
Old 03-21-2004, 02:28 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 75
Default

actually they had a sale on the kingmax ddr 433 pc3500 ram and it was like 2 bucks cheaper than the kingston ddr400 pc3200 ram


**so i dont have to worry about it my ram will still work ??**

thanks guys for all your help, Eric
SureShot is offline  
Old 03-21-2004, 02:41 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313
Default

Yep, it'll still work.
__________________

__________________
You could say I've been around.
Shakie
Shakie is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.