Memory diagnostic - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-10-2004, 03:20 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Default Memory diagnostic

A friend gave me a Microsoft Memory check boot-up floppy a while ago, to aid me with BSD problems.

My question is, as I'm using 3 sticks of 512mb (PC3200 DDR SDRAM), is it best to run the diagnostic with EACH dimm individually on all three slots? As of now I've only let it run over the whole 1.5gb...
__________________

__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Old 09-10-2004, 03:57 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
HoLoCroN's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Plant City, FL
Posts: 1,305
Default

It shouldn't matter because the diagnostic software knows there are multiple banks and can distinguish between sticks of memory.
__________________

HoLoCroN is offline  
Old 09-10-2004, 07:37 PM   #3 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Use Memtest86+ to diagnose your memory.
ag3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.