memory - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-30-2006, 08:15 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 97
Default memory

good mourning
when i had my pc built i paid for 2x 512MB PC3200 DDR400 crucial memory sticks so i ordered 2x 1GB PC3200 DDR400 memory sticks for a upgrade , well i ran cpu-z this mourning and it dont look like i got DDR400 to me.
it's got PC3200(200MHz), under timing its got 199.9MHz and manufacturer its got Legacy Electronics.
it will not do me anygood to put 2GB of DDR400 will it?
thanks much
harley
__________________

__________________
Aspire X-Superalien 500W
Asus P4c800E Deluxe
Intel P-4 800 3.0G 1mb cache
Crucial 4x 512MB DDR400
2x WD 80GB Sata 150 7200rpm 8M
Ati Radeon 9800XT 256MB
Audigy 2ZS
Windows XP , home sp2
harley88 is offline  
Old 08-30-2006, 09:16 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Default

200mhz is ddr400, mine is 166mhz which is ddr333
__________________

__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Old 08-30-2006, 10:26 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 219
Default

ddr stands for Double Data Rate. which means, the bus is doubled. or 200mhz x 2 = 400.
luke87 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.