mem upgrade= sound problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-10-2004, 11:03 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2004
Posts: 4
Question mem upgrade= sound problems

I tried to upgrade my memory to 3 256 pc-133 sdram dimms on a ASUS A7V 133 W/1.4G chip. On boot up it tells meit reconizes the mem and reads it at the right amount, but gives me a message telling me the MIDI has been disabled. Then i have no control of my sound. I'm running win 98se useing a SBlive sound card. Any answers why and how to fix this?

IPstndg is offline  
Old 04-10-2004, 10:36 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2004
Posts: 4

Thanks will give it a try
IPstndg is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.