Media Storage Question - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-27-2009, 10:24 PM   #11 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Media Storage Question

Visio's are not that bad. It is more dependent on the method they are shipped to the store. I have seen the inside of Walmarts trucks and know how they are stacked up in there. That causes more damage to the TV than anything. Working at Sears now we have Visio's and not a single one that has sold has ever been brought back other than for the customer wanting a upgrade to a larger model.

So i wouldnt rate Visio as bad given the circumstances. There are few things on a Walmart truck that can survive the lackluster stack jobs, complete lack of care for anything electronic in there and overall lack of any care for any item in there.

If you could get teh Sony Bravia i would go that route as it is better than a Visio.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 12-27-2009, 10:42 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Media Storage Question

I guess that could be true, Mak. That Bravia is worth the money, though. I heard many good things about it.

Edit: I guess that's why they keep their prices down, eh?
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 12-28-2009, 03:09 AM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 6
Default Re: Media Storage Question

Quote:
Originally Posted by carnageX View Post
Thanks dude! I think I'm gonna go with that. I've seen some bravias on display at costco before and they look amazing.
icker is offline  
Old 12-28-2009, 01:16 PM   #14 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,507
Default Re: Media Storage Question

No problem.

And Vizios aren't all that bad. My parents bought one because we needed to replace our old one, and we don't exactly have a lot of cash to blow. My friend who lives across the hall from me in the dorms also got a Vizio and it works fine.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is online now  
Old 12-28-2009, 02:56 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Media Storage Question

I guess it's just Wal-Mart then
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 12-28-2009, 06:45 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 6
Default Re: Media Storage Question

Alright, I just bought that bravia. I found a brand new one on ebay for $500 free shipping, so I went with that. Is there anything I should do specifically to get the most out of this tv (other than using HDMI cables to connect my ps3, xbox, and setting up HD programming through my dish)? Also, does anyone know where I could buy some low priced good quality HDMI cables as I will need 2 or 3 of them?
icker is offline  
Old 12-28-2009, 09:20 PM   #17 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,507
Default Re: Media Storage Question

HDMI Cable, Home Theater Accessories, HDMI Products, Cables, Adapters, Video/Audio Switch, Networking, USB, Firewire, Printer Toner, and more!
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is online now  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista SP1 Windows Media Center TV Pack Makes Search for TV Content Useless KSoD Microsoft Windows and Software 3 08-21-2008 10:33 PM
Xbox Media Center Cross Platform Alpha Osiris Microsoft XBox 0 08-14-2008 07:01 PM
Vista Business (Media Center Question) Freebirth Microsoft Windows and Software 3 08-01-2007 04:51 PM
Media Library (I Presume) Problem. Nadegas Microsoft Windows and Software 4 06-08-2007 08:27 AM
installed windows media player but cant see windows media connect rookie1010 Microsoft Windows and Software 11 05-03-2007 03:22 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.