MCI/MDT Memory? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-13-2004, 01:38 AM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 559
Default MCI/MDT Memory?

Well I can't find a German shop that will sell me anymore MCI/MDT memory. For some odd reason they have a law that says you can't sell product's to anyone in the USA.. Wonderful dictatorship they have.


Does anyone know a site in another country that sells this memory? Because they have no problem selling to the French, and other European countries. They just don't like us.

PS- I am looking for MCI/MDT 256mb PC150 memory. I paid 175 bucks for my last stick.. I don't mind that price, if I can find someone who will sell it!


Thanks..
__________________

ChaosBlizzard is offline  
Old 11-13-2004, 02:08 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 31
Default

i had some memory about 2 years ago,it was red 256mb pc150 or pc 166...supposedly it would run at pc183..i think the brand was hyundai...would this be the same stuff? it was 168 pin dimm
__________________

pcparts4every1 is offline  
Old 11-13-2004, 02:16 AM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 559
Default

I can't find any information on Hyundai PC166/150. So even if it did exist, I certainly can't get any now. Only two companies make PC150 RAM right now. MCI/MDT in Germany, and KingMax in Australia. The KingMax is PC150 and I can get it.. However, it's only rated for CAS3!

I can get some Corsair PC150, but they are only 128mb sticks . I really want a 256MB stick. I would get a 256MB stick of Corsair PC150, but I can't find anyone with it.
ChaosBlizzard is offline  
Old 11-13-2004, 02:36 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 31
Default

this was just a quickie search http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...sPageName=WDVW
pcparts4every1 is offline  
Old 11-13-2004, 11:56 AM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 559
Default

Yes, I already know about that. I am keeping an eye on it. Thanks anyway.
ChaosBlizzard is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.