Maxtor Hard Drive wont work without Bios!!! Need help here! - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-08-2004, 08:35 PM   #41 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Copy these (http://downloads.viaarena.com/driver...RAID_V310E.zip) to a diskette and you are good to go.
__________________

ag3 is offline  
Old 08-08-2004, 10:03 PM   #42 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 411
Default

If i put that on my comp, i can put RAID or w/e on it and detect the harddrive?
__________________

KiDrIoT69 is offline  
Old 08-09-2004, 12:26 AM   #43 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 411
Default

Bump.
KiDrIoT69 is offline  
Old 08-09-2004, 03:09 AM   #44 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 411
Default

Sorry for bumping.

Well, i will try that stuff.

2morrow, a pro is coming, hes a friend of a friend.

So, il see till then.

Im using Windows XP.
__________________

KiDrIoT69 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.