Maxtor 120 Gig. Hard Drive - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-04-2004, 03:45 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2
Unhappy Maxtor 120 Gig. Hard Drive

This is my very first post on a computer forum, so forgive me for sounding like an idiot. I built my own computer a couple years ago. Everything has been functioning perfectly, for the most part. Recently I noticed that the computer sasys that I only have 34 of my 120 Gigs of space on my hard drive. What would cause the computer to not recognise all of the space? Please help!
__________________

ozbimmer is offline  
Old 07-04-2004, 03:54 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

I need more information before I can help you. How is your drive partitioned? How much space have you used on your hard drive? What OS are you using? What file system are you using?
__________________

beedubaya is offline  
Old 07-04-2004, 04:10 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2
Default

I'm not sure how it's partitioned, I think there is a wizard that does it for you the first time you start up? I'm using windows XP pro. I only have about 2 gig left of the 36 that it says I have. File systems? Sorry, please be patient with me.
ozbimmer is offline  
Old 07-04-2004, 04:38 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 10
Default

Well im havbing trouble with mine at the moment aswell but it sounds like you may have the jumper pins set up in the wrong positions....

I set mine up wrong on my 200gb hdd and it said i only have 30gb of space....

You need to check on the maxtor.com website what the jumper settings are for your exact drive... you want it set as a master probly aswell!!!!

hope this helps!
korbee is offline  
Old 07-04-2004, 06:38 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 27
Default

Well there must be jumper setting or the way u formatted your harddrive did you formatted all the drive n patitioned it as it should be... ?
Jazzy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.