Make a CD copy of a game - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 07-09-2002, 03:23 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jul 2002
Posts: 1
Default Make a CD copy of a game

I'm trying to make a CD copy of Empire Earth game, for my network at home. The CD copy does not work - it says: Insert Empire Earth CD. Anybody have an idea what to do ?

yigaldo is offline  
Old 07-10-2002, 01:46 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Mar 2002
Posts: 1,212

Try making your cd backup with clonecd or download a no cd patch.


Chopper is offline  
Old 07-10-2002, 05:08 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2002
Posts: 7

yigaldo the game you are trying to copy is protected with safedisk goto gamecopy world to get a patch for it or if you have the right kind of cd writer you can do a 1 to 1 copy with clone cd
TOPLOADER is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.