Make a CD copy of a game - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-09-2002, 04:23 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1
Default Make a CD copy of a game

I'm trying to make a CD copy of Empire Earth game, for my network at home. The CD copy does not work - it says: Insert Empire Earth CD. Anybody have an idea what to do ?
__________________

yigaldo is offline  
Old 07-10-2002, 02:46 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 1,212
Default

Try making your cd backup with clonecd or download a no cd patch.

cheers
__________________

Chopper is offline  
Old 07-10-2002, 06:08 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 7
Default

yigaldo the game you are trying to copy is protected with safedisk goto gamecopy world to get a patch for it or if you have the right kind of cd writer you can do a 1 to 1 copy with clone cd
TOPLOADER is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.