Make Audio come out line 2 of soundcard. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-25-2005, 07:57 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Default Make Audio come out line 2 of soundcard.

I am having souncard problems and I don't want to go into it, but I know for a fact there is a bad connection in my line 1 of my soundcard. Where do I go to configure these settings and make audio come out line 2.
Thank You,
p.s. no it is not my speakers it is a bad connection in my soundcard.
__________________

schecterelec is offline  
Old 06-25-2005, 08:45 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Default

no replies!!!
well i guess thats better than flames and spam.
__________________

schecterelec is offline  
Old 06-25-2005, 08:48 PM   #3 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

Well, we might as well start somewhere:

Your sound card does have two speaker outputs, correct? Stupid question, I know, but I have to ask it.
__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 06-25-2005, 09:01 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Default

yes, a line 1 and line 2. I just need to know where in my computer,( I searched through controll pannel and found nothing) that I can find the place to change it from the audio coming out line 1 to coming out line 2.
p.s. I am running XP
schecterelec is offline  
Old 06-25-2005, 10:14 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

What exactly are you trying to do first?
DJ-CHRIS is offline  
Old 06-25-2005, 10:35 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Default

make the audio come out line 2. All I need to know is where on xp or program files or controll panell or whereever I need to look to change my settings so audio comes out line 2.
schecterelec is offline  
Old 06-25-2005, 11:16 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Default

i cant believe this question is so complicated.
schecterelec is offline  
Old 06-26-2005, 06:08 AM   #8 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

you could always set ur comp to run 4.1 speaker sytem, and the plug ur speakers into line 2. you would then only hear the rear speakers tho. gaming would be a bit weird, and watching films, but listenig to music and stuff would be fine
joshd is offline  
Old 06-26-2005, 06:55 AM   #9 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

what speaker system do you run?
joshd is offline  
Old 06-26-2005, 02:23 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Default

just 2 8" speakers(or close to that) just desktop speakers.
__________________

schecterelec is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.