Major problem - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-14-2005, 08:23 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jun 2005
Posts: 17

I have tried booting normally, in safe mode, and in the last known good configuration and even with command prompt.

This seems like a lost cause...

Konnayaha is offline  
Old 06-14-2005, 08:49 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jun 2005
Posts: 17

The latest situation : I have booted into the start of Windows 2000 Pro setup using the CD and obviously changing the BIOS config.

Should I go through with this, are there any things I should know? Obviously it will erase what little data I put on it since yesterday, but I also have my drivers on a CD, and no floppy drive, so could the reinstall of Windows cause my computer to whipe drivers???

Konnayaha is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.