Macros - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-13-2013, 12:37 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2013
Location: Canada
Posts: 6
Default Macros

I am trying to make a macro for my mouse.
I want it to press ctrl down when I press it the first time and unpress it the second time. Is it possible to do this or will I have to set it to 2 separate buttons, one for pressing and one for unpressing?
__________________

LuckyLucario99 is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2013, 12:37 PM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default Re: Macros

autoit can do it

Function _IsPressed

and

Function Send
office politics is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.