Macros - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Thread Tools Display Modes
Old 02-12-2013, 11:37 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2013
Location: Canada
Posts: 6
Default Macros

I am trying to make a macro for my mouse.
I want it to press ctrl down when I press it the first time and unpress it the second time. Is it possible to do this or will I have to set it to 2 separate buttons, one for pressing and one for unpressing?

LuckyLucario99 is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2013, 11:37 AM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
office politics's Avatar
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default Re: Macros

autoit can do it

Function _IsPressed


Function Send
office politics is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.