M$ may face a $5 million a day fine - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-23-2005, 04:01 PM   #21 (permalink)
Sui
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: Socal
Posts: 665
Default

lol, nub

Lets see GOV<---MS<--end consumer, whos getting ****ed here? I for one want to buy the 64 bit windows sometime before 128 bit windows comes out.
__________________

Sui is offline  
Old 03-23-2005, 05:27 PM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 611
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
Not much to explain besides the fact I meant 'called' and not 'cooled' but I corrected that
Oh...ohohoh....Earth...it's in leet...oh.....i get it..............
....*thinks*.....

ohohoh...and USA and canada w/o windows....it'd be really dark in my room...the lights dont' work so well...

Umk...i'll stop being stupid. Life would be scary w/ chips in my head...and people would try to overclock them...
__________________

__________________
AMD Newcastle skt 754 3000+
Elitegroup 755-A2 ATX motherboard
512 DDR RAM
120 gig PATA Hard drive
128 mb AGP 8x ATI Radeon 9250
300 watt 12 volt psu
Antec SLK 1600 case
emeraldice is offline  
Old 03-23-2005, 06:09 PM   #23 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

Quote:
Originally posted by emeraldice
Hey Bill Gates isn't the richest person in the world by luck.
Yeah, because the guy that owns IKEA is richer. And how did he do that....? He's a rich person, but he lives a modest life style.

Quote:
Originally posted by Nubius
Earth would no longer be called Earth....it would forever be known as OS 34R7H
mean that you will need a seriel number sticker some where on your butt to live, and families would need a MOLP.
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 03-23-2005, 06:33 PM   #24 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

Quote:
Originally posted by emeraldice
Umk...i'll stop being stupid. Life would be scary w/ chips in my head...and people would try to overclock them...
Haha, that would be so funny, overclocking your head!
__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 03-23-2005, 07:03 PM   #25 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
overclocking your head!
you mean you guys dont already do that?
Nubius is offline  
Old 03-23-2005, 07:10 PM   #26 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 589
Send a message via AIM to GeckoEcho421 Send a message via Yahoo to GeckoEcho421
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
you mean you guys dont already do that?
Yeah, I just upgraded my total memory from 190mb to 230mb. Costed over $4,600 and my insurrance didn't cover it.

(Btw, smartest human on earth holds less than a compact disk in his/her brain.)
__________________
If you ever have any questions feel free to email me at dhughes3@gmail.com, I will send you back an email as soon as possible.
<table width=\"100%\" border=\"3\" align=\"default\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"2\" bordercolor=\"#485F8D\"><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"left\"></div><div align=\"left\"><font size=\"2\"><strong><font color=\"brown\" size=\"2\"><marquee behavior=\"alternate\" width=100%><b><font color=#43525F size=\"2\">Goo g l e ||G o o gl e ||G o o gl e</font></b></marquee></font></strong></font></div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><font size=\"1\"><b><font color=#43525F>Mobo: </font></b><font size=\"1\">MSI \"K8N Neo2 Platinum\" <b><font color=#43525F>Chipset: </font></b>nForce3 ULTRA <b><font color=#43525F>CPU: </font></b>AMD Athlon 64 3500+ (Socket 939) <b><font color=#43525F>Physical memory:</font></b> Corsair XMS 1GB(512MBx2) 2-2-2-5 <b><font color=#43525F>Videocard:</font></b> eVGA nVIDIA GeForce 6800 GT<b><font color=#43525F> Soundcard:</font></b> Creative Audigy 2 </font></font><font color=#43525F size=\"1\"><b>Currently running: </font></b><font size=\"1\">XP Pro SP2 </td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\">How much PSU power is enough? </div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\"><a href=\"http://whatpulse.org/stats/users/142979/\"><img src=\"http://whatpulse.afraid.org/sig/GeckoEcho421.png\" border=\"0\"></a></div></td></tr></table>
GeckoEcho421 is offline  
Old 03-23-2005, 07:16 PM   #27 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Smarts has nothing to do with it. It's a known fact your brain holds trillions upon trillions of bits of data. All your memories, everything you know and learned, and not to forget the basics like the 'coding' it takes to keep you breathing, heart pumping, blah blah blah.

Our brain can technically store mass amounts of gigabytes
Nubius is offline  
Old 03-23-2005, 07:58 PM   #28 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 589
Send a message via AIM to GeckoEcho421 Send a message via Yahoo to GeckoEcho421
Default

Haha. Nubius, I'm sorry to say but you're wrong. The other day I read an article on Google News that said that most humans brains contain less than a compact disk (around 700mb)
__________________
If you ever have any questions feel free to email me at dhughes3@gmail.com, I will send you back an email as soon as possible.
<table width=\"100%\" border=\"3\" align=\"default\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"2\" bordercolor=\"#485F8D\"><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"left\"></div><div align=\"left\"><font size=\"2\"><strong><font color=\"brown\" size=\"2\"><marquee behavior=\"alternate\" width=100%><b><font color=#43525F size=\"2\">Goo g l e ||G o o gl e ||G o o gl e</font></b></marquee></font></strong></font></div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><font size=\"1\"><b><font color=#43525F>Mobo: </font></b><font size=\"1\">MSI \"K8N Neo2 Platinum\" <b><font color=#43525F>Chipset: </font></b>nForce3 ULTRA <b><font color=#43525F>CPU: </font></b>AMD Athlon 64 3500+ (Socket 939) <b><font color=#43525F>Physical memory:</font></b> Corsair XMS 1GB(512MBx2) 2-2-2-5 <b><font color=#43525F>Videocard:</font></b> eVGA nVIDIA GeForce 6800 GT<b><font color=#43525F> Soundcard:</font></b> Creative Audigy 2 </font></font><font color=#43525F size=\"1\"><b>Currently running: </font></b><font size=\"1\">XP Pro SP2 </td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\">How much PSU power is enough? </div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\"><a href=\"http://whatpulse.org/stats/users/142979/\"><img src=\"http://whatpulse.afraid.org/sig/GeckoEcho421.png\" border=\"0\"></a></div></td></tr></table>
GeckoEcho421 is offline  
Old 03-23-2005, 08:14 PM   #29 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

A brain has actually been clocked I believe, I think it's around 1MHz or something like that, but it operates much more efficently than a CPU.

We actually had a discussion about a new technology, parralelism I believe it's called, which is currently in the experimental process, which will allow a CPU to perform tasks in the same fashion as a brain.

And a brain can store an endless amount of data, however it's not accessed in the same fashion as a hard drive, it's suppressed so to speak to it's more difficult to remember, but it's there.
__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 03-23-2005, 08:14 PM   #30 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

Quote:
Originally posted by dale5605
I want microsoft to take over the world. Bill Gates deserves to be ruler or the world.
nah.. bill gates only deservs to lick ****

__________________

__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.