Low 3dMark05 Score - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-02-2005, 12:48 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default Low 3dMark05 Score

Hello once again, my specs are in my signature.

I ran 3dMark05 twice, getting 4616, and 4636.

I figured there is something criticle I am missing, as I wasa talking to someone else with similar specs but with a 3200+ that got 5100+.
Here are four Screenshots of what 3dMark05 said:
http://img.photobucket.com/albums/v1...1388/help1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v1...1388/help2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v1...1388/help3.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v1...1388/help4.jpg

(Maximize the browser once open, and hold your mouse over the picture, then clickt he button in lower-right to see full size).

Here are the Driver versions I know of:
Via 4in1 Chipset - versioin 4.53
Via SATA Driver - 3.00b
nVidia 6 Series Video Driver - 66.93
AMD Athlon 64 Process Driver - 1.1.0.14 (Should this be installed or not?)

Heres a shot from CPU-Z: http://img.photobucket.com/albums/v1...1388/help5.jpg

Any suggestions?
__________________

__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 01-02-2005, 12:51 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 862
Send a message via AIM to Megadeth2 Send a message via Yahoo to Megadeth2
Default

You don't need a processor driver? I think nVidia came out with a newer 6800... driver.
__________________

Megadeth2 is offline  
Old 01-02-2005, 12:55 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 330
Default

you shouldnt need drivers for your proccesor but try your motherboard drivers
Amd64Boy is offline  
Old 01-02-2005, 01:17 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

That process driver came with the motherboard disk, so I installed it.
__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 01-02-2005, 01:17 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,124
Default

The CPU driver is for 64 bit platform only .The Nvidia Drivers you have are the latest release .What about your BIOS version they made some sygnificant updates there .
__________________
Thermaltake Armor A90
Corsair HX1000W PS
i7 2600k / Cooler Master Hyper N 520
Asus P8Z68-V Pro / Gen 3
8 GIG Corsair Vengeance
eVGA GTX 570
SB Audigy2 Platinum
Kingston Hyper X120 SSD
WIN 7 - 64b
LG Blue Ray Super Multi Burrner
Logitech THX Z560
3x120mm - 1x200 mm case fans
Cappy is offline  
Old 01-02-2005, 01:18 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

I have Bios version 15, or 1.5 from abit.
__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 01-02-2005, 01:38 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

Quote:
Originally posted by Cappy
The CPU driver is for 64 bit platform only .The Nvidia Drivers you have are the latest release .What about your BIOS version they made some sygnificant updates there .
I updated the bios to version 17, and 3dMark05 is running with it now, Are you saying I should, or should not keep the 64 process driver???
__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 01-02-2005, 02:42 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

With new Bios - got 4585 of the 3dMark05...
__________________

__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.