lost a file.. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-03-2004, 12:37 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default lost a file..

Ok, a friend dled a pretty big file, it finished, it was a .iso. then he dled alcohol 120% installed and rebooted, and the file wasnt there anymore. he had seen it b4 rebooting. Any ideas?
__________________

__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 12-03-2004, 12:56 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE
Default

do a search for a *.iso
__________________

__________________
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Old 12-03-2004, 01:02 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Or just try redownloading the file if the search is unsuccessful.

-Dan The Man
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 12-03-2004, 01:16 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

well dling 650 mb at 36 kbs isnt fun, lol
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 12-03-2004, 06:20 AM   #5 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Check your bin.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.