Looking for some help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-16-2013, 07:18 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2012
Posts: 19
Default Looking for some help

Hi everyone I just recently updated my GPU drivers for my gtx 770 (I doubt this is what's causing the problem) and started playing a few games. Upon starting up a new game my
Monitor went black and it said invalid display. I restarted and nothing helped I tried my other monitor as well and same thing.

I have tried numerous times going into safe mode uninstalling my drivers and then reinstalling them. Everytime reinstall and boot up the same thing happens.

This all started after using the Nvidia optimizer tool, I used it to optimize all my games and was checking them out. After optimizing SWTOR with the tool this happened.
__________________

moondawg009 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2013, 01:18 AM   #2 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,315
Default Re: Looking for some help

Uninstall everything Nvidia, use Driver Sweeper or something like it to remove everything Nvidia based, then install a prior driver. Do not use Optimizer.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.