Logitech G110 Keyboard macro help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-13-2011, 11:54 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 36
Default Logitech G110 Keyboard macro help

Im trying to program some macros into the keyboard, and the part that i dont understand but know is possible is how to i get the mouse to move to the center of the screen automatically?
__________________

regret is offline  
Old 09-14-2011, 04:56 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 173
Default Re: Logitech G110 Keyboard macro help

I'm not 100% sure how the macro programs work on that keyboard or on whatever kind of mouse you have. But you could easily make a macro with Autohotkey to do just that and bind it to whatever key you wanted.


Edit: I'll be happy to help you with an AHK macro if you decide to go that route. Would take like 30 seconds to make that macro.
__________________

d0ntcar3 is offline  
Old 09-15-2011, 02:15 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 36
Default Re: Logitech G110 Keyboard macro help

ive heard of people being kicked out of video games for AHK, like WoW and Starcraft 2
regret is offline  
Old 09-16-2011, 10:44 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 44
Default Re: Logitech G110 Keyboard macro help

I have used the Logitech g15 for many years and you won't be able to bind a macro like that.

You can make a macro in a game and bind the macro to the keyboard, but it won't work with mouse movements. You can also bind keystrokes and map those.

Also Wow is very lax about addons, plugin, macros ect. I don't think AHK would be a problem, but you should check the EUA.
Arduwyn is offline  
Old 09-18-2011, 01:44 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 173
Default Re: Logitech G110 Keyboard macro help

A macro that moves your mouse to the center of the screen I can't see being an issue. Companies have a problem when a macro takes over several game actions that would be completely impossible without it. Moving a mouse to the center of the screen is not game breaking.

But yes checking the EUA/EULA is a good idea.
d0ntcar3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTS Logitech G110, WTB Razer Blackwidow Backlit Peter.Cort Buy/Sell/Trade and Hot Deals 0 09-09-2011 10:17 AM
using keyboard strokes for macro 06Skywalker Microsoft Windows and Software 1 10-16-2007 06:50 PM
Macro Keyboard (That doesn't need software) campfroman29 Monitors, Printers and Peripherals 1 01-25-2007 12:00 PM
Logitech G15 keyboard OR Saitek Gaming Keyboard... assimilatedewok Computer Audio and Multimedia 1 09-03-2006 01:14 PM
logitech G15 keyboard lancec2c30 New Systems | Building and Buying 12 07-21-2006 11:56 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.