Limit CPU usage - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-20-2005, 10:27 PM   #21 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

Why? lol.
__________________

__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 04-20-2005, 10:35 PM   #22 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 240
Default

I like Norton, Norton's the ****!
__________________

__________________
<a href=\"http://photobucket.com\" target=\"_blank\"><img src=\"http://i4.photobucket.com/albums/y107/The51/photoshops/1.jpg\" border=\"0\" alt=\"Image hosting by Photobucket\"></a>
The51 is offline  
Old 04-20-2005, 10:45 PM   #23 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

My norton has never failed me... Untill a file got corrupt somehow...... Anyways Norton with AVG on the same computer owns.
c0rr0sive is offline  
Old 04-20-2005, 10:51 PM   #24 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

Horrible customer support.
__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 04-20-2005, 10:51 PM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

ok so ow does this lower CPU usage?
__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 04-20-2005, 11:00 PM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

Less processes.
__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 04-21-2005, 12:48 AM   #27 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

Hmm ok.
__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 04-21-2005, 02:55 AM   #28 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

norton sucks your system dry of power. Look into avast, it's free which = TEH Co0L

also it's just all around good at keeping crap out of your system
Nubius is offline  
Old 04-21-2005, 05:24 AM   #29 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

What is causing your processor to idle at 90+% ?? I have a P3 450mhz and it idles at 40%, with XP, just don't ask it to do anything else lol.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 04-21-2005, 11:17 AM   #30 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

If I had the Windows XP CD, I would have ried reformatting. I ain't going to some PC repair shop, all of them are my enemies. lol. When ever I do go, they always have to screw something up. I'll just download it, lol. Burn as an image to a CD. Or borrow my cousins Windows Xp home. If I do have to reformat, which is better Home or Professional, I find no differences.
__________________

__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.