*** ****** leeeeeeeeeeeroy - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-05-2005, 03:02 AM   #1 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default *** ****** leeeeeeeeeeeroy

i get the windows message "ur virtual memory is low" again

i have it set on auto currently

sometimes my fps will drop to the 10's b/c of this (for arond 10 seconds or so)

edit: this only happened on one map today, maybe it was b/c i had a program that took up virtual mem running?
__________________

__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 06-05-2005, 03:12 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

wow that sucks. set the value yourself?
__________________

Nitestick is offline  
Old 06-05-2005, 03:13 AM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

nah, i have it on auto
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 06-05-2005, 03:21 AM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 2,538
Default

1GB of RAM and it isnt enough LOL..........sheesh, I could load an entire 2hr movie into that as a ramdisk
horndude is offline  
Old 06-05-2005, 03:22 AM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

lol..

send me another gig
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 06-05-2005, 03:58 AM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

meh. i manage to run fine with 192mb on an old p2-400. i always like usin that comp as an example :P
Nitestick is offline  
Old 06-05-2005, 06:04 AM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

I've had problems with Windows managing the swapfile by itself. I've reverted back to specifing the size and location myself. This seems to be the best solution. I place the swapfile on my second harddrive (Additional Storage) and defrag that drive once a week.
This drive just stores (Videos, Audio & Large Digital Photos)

Try changing paging file from windows managed to your custom size and location settings. If you've got a 1GIG or RAM set the swap file to 2GIG. Don't set it to 2.5 times the amount of ram you have, alot of people say to do that and it's not needed. You'd rather your system take advantage of your faster ram with 1024MB of storage then windows moving data over to the swap file and then the CPU needs it again and it takes forever to get it back to the CPU. SLOWS system down....

A lot of times when you see this message, "NOT RESPONDING" and you need to do a CTRL+ALT+DEL. It's because your CPU isn't getting the data it needs.
HAVOC is offline  
Old 06-05-2005, 04:20 PM   #8 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

thx havoc



is that what i do?
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 06-06-2005, 06:46 PM   #9 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

.......njenkins!!!!!!!!! Thought I would just finish the leroy part for you. Anyhow, run a hijack this log and also set the low and high v memory to the same amounts (keeps it from being dynamic).
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 06-06-2005, 06:50 PM   #10 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

diabloII dont set intial size to 2000 set it to 2 let windows expand it when needed.
__________________

__________________
Lonewolf5460 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.