Laptop switch... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-06-2005, 10:25 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: New Brunswick, Canada
Posts: 511
Send a message via MSN to LegendBreath
Default Laptop switch...

Hi,
I got a old laptop that I don't have the power cord. There is a switch on the laptop, what if I soulder a 12V adaptor on the switch, will it work? (The laptop require 12V) If it would work, which side do I soulder the red power and which side do I soulder the black power.
__________________

__________________
LegendBreath is offline  
Old 02-06-2005, 07:31 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,349
Default

if u wont to keep the laptop in working order, you prolly do not won to do that. unless i guess if u have an output adapter rated exactly the same as the required laptop one... example random #s - instance, u cant use a 40amp 12v adapter inplace of a 10amp 12v adapter.

just go to the manufacturers web site, c if u can get a replacement adapter for free, or cheap or whatever.
__________________

jolancer is offline  
Old 02-06-2005, 10:52 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 404
Send a message via AIM to Pilotwings119 Send a message via Yahoo to Pilotwings119
Default

or ebay
Pilotwings119 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.