Laptop Speakers not working! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-28-2005, 07:47 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Angry Laptop Speakers not working!

I recently reloaded windows and started with a fresh laptop. However now the sound isn't working. At first the output to desktop speakers was working and the laptop speakers weren't. Now nothing is working. I have tried updating the driver from the manufacturer's site, and that has not solved the problem. Here's what I'm running:

I have an Alienware area 51 laptop with a P4 3.0, Win XP, ATI Radeon 9800, 1 gig RAM, and a C-Media AC97 sound card.

Any advice is welcome!
__________________

Beavis is offline  
Old 05-28-2005, 08:01 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 375
Default

if they were working before then it is the drivers. make sure that you installed the sound drivers too. look for AC97 drivers.
__________________

SteveGTA is offline  
Old 05-28-2005, 08:06 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Default

I just had windows do it automatically through Device Manager. Then when I went to the manufacturer's site, the dates on their drivers were actually older than the one windows found.
Beavis is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.