Laptop Resolution - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-19-2004, 08:19 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1
Send a message via AIM to razorkitten
Default Laptop Resolution

I have a Toshiba laptop that I have windows 95 on. Yes, I know, old. I just use notepad and solitaire on it. Anyway. Not too far back, I clicked the wrong button on my resolution and now all I see are lines going vertical that are on the screen in black and white. Can anyone help me fix this problem? I don't know how to do it and I'd like to be able to fix it. Post here or e-mail me at celicagirly@yahoo.com. I need the comp. to do some school work.

Thank you so much!
__________________

razorkitten is offline  
Old 04-19-2004, 08:59 PM   #2 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default

Moved...
__________________

mikesgroovin is offline  
Old 04-21-2004, 11:06 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 40
Send a message via AIM to n_derr
Default

press F8 whle the comptuer is booting to get into safe mode. Then, never touch the resolution setting again.
__________________
My PC:
AMD Athlon 64 3200+
512 MB 2700 (Soon to be 1gb PC 3200)
ATI Radeon 9500 Pro (Soon to be ATI Radeon AIW 9800 Pro)
n_derr is offline  
Old 04-22-2004, 10:17 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 51
Send a message via AIM to DeathToCats
Default

lol.. That advice is great.. lol.. don't tinker unless you have the time and patience to try and fix it.. lol..
__________________
Athlon 64 3200+
MSI K8T NEO-FSR
Western Digital SATA 80GB/8MB Cache
2 - DDRAM PC-3500 512M KINGMAX
MSI DVD+/-RW 4X
PowerColor ATI 9600XT Ultra
DeathToCats is offline  
Old 04-23-2004, 12:27 AM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
HoLoCroN's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Plant City, FL
Posts: 1,305
Default

Maybe the display drives can be updated?

Check the manufacturers web site for more details.
HoLoCroN is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.