Lame - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-04-2004, 07:56 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 172
Default

Check your retaining clips , see if eather are bent or maybe your retention dam got mesed up. Other than that I'm kinda stumped.
__________________

heavywx is offline  
Old 10-04-2004, 12:40 PM   #12 (permalink)
Yon
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 246
Default

Right, I've had an idea if I use the spring screws that came with the Thermalright heat sink ( that i ordered by mistake thinking that it would fit ( I'm an idiot ) ) and I break the plastic attaching thingys off the intel heat sink and use the spring screws instead... Would that work?
__________________

__________________
Intel P4 3.2GHz Prescott @ 3.8GHz
Asus P5GD2 Premium Motherboard
Saphire x800XT With VGA Silencer @ 520MHz and 1.15GHz
Corsair 1GB XMS2-4300
Antec PlusView 1000AMG Case
Maxtor 160GB SATA Hard Drive
Yon is offline  
Old 10-04-2004, 06:19 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 172
Default

Might. give it a try.
__________________

heavywx is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.