Laggy Computer - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-14-2005, 02:47 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Default

OK new problem, when i used the lastest drivers from ati, they installed fine, and said the computer needed to reboot.

It starts rebooting but after it gets done with the windows loading page the screen turns black for like 10 seconds and then it shows a very distorted and messed up picture for like 5 seconds. The computer then reboots again and says i need to reboot under the last settings that worked.( its the same problem i got when i used the drivers on the cd )

Anyone have a solution for this?
__________________

atroxd is offline  
Old 05-14-2005, 02:59 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

To me it sounds like a physical problem with the ATI card

I would go over with their tech-support for an email, than do an RMA
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 05-14-2005, 03:02 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 406
Send a message via AIM to MrBebop26 Send a message via Yahoo to MrBebop26
Default

Something like that happend to me when I installed my new RAM, mind you it was cheep ram but troubleshoot it via Online support first.

-Ryan
MrBebop26 is offline  
Old 05-14-2005, 03:05 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Default

I bought the card through newegg, btw. I sent sapphire an email, should i try to contact ati.com too?
atroxd is offline  
Old 05-14-2005, 04:31 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Default

Ok, status update. I removed the 9600 and then reinstalled it, i turned on the computer and guess what the choppy ness and the lag is no more. However when ever I open my Trillian program the computer restarts(lol wtf). This is before i updated the drivers, Im going to do that now and see what happens, and if this continues.

Edit: now it seems to reboot whenever something straining on the system occurs, installing things etc. I cant install the drivers because the computer keeps randomly rebooting everytime i try to install them.
atroxd is offline  
Old 05-14-2005, 05:31 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Default

bump
atroxd is offline  
Old 05-14-2005, 08:08 PM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

Sounds like the problems I'm having with my computer at the moment. Everythings fine, but it lets you know when uve got 1 too many programs open and shiits itself.
I think it has to do with my ram, so i'm gona get some new stuff when my pocket lets me.
__________________

__________________
Sig reinstated. SigSanta
VIII is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.