KVM Switch - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-06-2009, 02:04 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 201
Default KVM Switch

I'm looking for a kvm switch for a usb mouse and keyboard (with 5.1 audio connections if they exist). I don't need video. Any recommendations on one that won't cause control lag, since I game alot. Thanks.
__________________

insane84722 is offline  
Old 08-07-2009, 07:29 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 201
Default Re: KVM Switch

Change of plans. I am going to dual boot. I have vista installed on a raid0, but im going to install win 98 on a seperate hard drive. Will I need to reinstall vista or can I just install win 98 since its a seperate hard drive?
__________________

insane84722 is offline  
Old 08-07-2009, 08:30 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: KVM Switch

Why not just run win98 as a vm on your vista install?
__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 08-07-2009, 10:57 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 201
Default Re: KVM Switch

I've never done that before. What do I need?
insane84722 is offline  
Old 08-07-2009, 11:03 AM   #5 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: KVM Switch

VirtualBox, VMWare or Virtual PC. Some good specs and some spare hard drive space.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-07-2009, 11:04 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 201
Default Re: KVM Switch

Thanks. Which of those 3 would you recommend? Specs and HD space isn't a problem.
insane84722 is offline  
Old 08-07-2009, 03:14 PM   #7 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: KVM Switch

I have used all 3. VitrualBox is simple. VMWare takes a bit of knowledge and VirtualPC is a M$ product.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-19-2009, 11:57 AM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 201
Default Re: KVM Switch

I have decided to dual boot vista 64 and 32 bit. They both show up "Microsoft Windows Vista" durning boot. I went to msconfig to find out you cannot edit the boot file as in xp. So, how do I edit the boot file in vista? Is there an easy free solution? Thanks.
insane84722 is offline  
Old 08-19-2009, 12:03 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2008
Location: Missouri
Posts: 1,534
Default Re: KVM Switch

Use EasyBCD. Go to Change Settings, then under Entry-Based Settings change the "Name" to what you want to have it as.
__________________

__________________
ASUS M5A99FX Pro R2.0 : AMD FX 9370 : Corsair H100i GTX Cooler : 16GB Corsair Vengeance Blue 1600 (4x4Gb) : XFX 7970 Ghz 3GB x 2 : PNY XLR8 256GB SSD : Seagate 1TB : Antec True Power Quattro 1000W : Thermaltake G41
95BlackGA is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Along came a hub, a switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Computer Networking and Internet Hardware 21 01-10-2013 04:13 AM
Needing a KVM switch. 95BlackGA Computer Audio and Multimedia 0 07-16-2009 10:48 PM
A switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Networking Tips, Tricks & FAQ 10 04-10-2009 06:24 PM
Belkin KVM Switch Issue LakotaWolf Hardware Repairs and Troubleshooting 0 06-05-2008 03:58 PM
Please help with KVM Switch TampaBay Monitors, Printers and Peripherals 1 03-10-2008 10:42 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.