KT133 chipset + videocard - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-13-2004, 01:14 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Jul 2003
Posts: 80
Default KT133 chipset + videocard

Noticing that this chipset + higher end video cards seem to clash. does anyone know what the max video card I could put with this chipset would be. Tried gf fx 5700, and ATI AiW 9600. Both seem to make the PC lose video or even restart after about 3min or 3d use.

ATI 7200 and GF3 Ti200 both work but looking to go higher.

Tested in a gateway with 512mb ram, 1.1g AMD, 40gb hdd, gateway mainboard is MS-6330 ver 2.1 was looking for bios update yet to find out.

and tried in

AMD 1.4GHz 768mb ram, 120gb hdd, amd kt7a (KT133 chipset).

after an amout of time, varing, typically 3min, I get a black screen then looks like a scrabled signal on the monitor.
dlittlebear is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.