Kingston Question (Extreme Deal!!) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-14-2005, 03:09 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 61
Default Kingston Question (Extreme Deal!!)

There's this deal at Circuit City that has a stick of Kingston PC3200 (512mb) for $18 after MIR. (click here )

I've got a couple of questions.

Is that memory any good? Howabout in comparison to say Corsair Value Select?

Would I be able to buy two sticks of that ram and use it in my computer simultaneously?

That's it, thanks in advance!
__________________

Rapishorrid is offline  
Old 07-14-2005, 03:11 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

IMo i hate kington but others like it but i would buy corsair value better what are you going to do with your compute gaming ,Ocing what.
__________________

__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 07-14-2005, 03:21 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 303
Default

Wow. good stuff. Can i hook up 4 of these together and will they all work together?
__________________
Sig reinstated. SigSanta
Arumuni is offline  
Old 07-14-2005, 03:21 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 61
Default

Probably not going to be OCing the ram. Gaming is what it's being used for.

Would I be able to buy two of those sticks and use them together though?

EDIT: ^^heh beat me too it. I am wondering that same thing. This is an awesome deal, imo, and I hope I'll be able to take advantage of it.
Rapishorrid is offline  
Old 07-14-2005, 03:23 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 303
Default

oh poopie this is in the US.
__________________
Sig reinstated. SigSanta
Arumuni is offline  
Old 07-14-2005, 03:25 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

i guess there not duals so you both know but there ok i just dont like that band but wait for others i would IMO go with corsair.
__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 07-14-2005, 03:25 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 61
Default

Sorry man...
Sure they can't ship outside of the US?

EDIT: lol I was beat to it again....I was responding to the post 2 above this.
Rapishorrid is offline  
Old 07-14-2005, 03:30 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 303
Default

nah its in store only. Way to get my hopes up!
__________________
Sig reinstated. SigSanta
Arumuni is offline  
Old 07-14-2005, 03:32 PM   #9 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 61
Default

Aw that's crap. In stores...I don't want to have to go to a Circuit City....AAAHHHH. I guess I will have to....That is if this ram is any good. Comments on its quality anyone?
Rapishorrid is offline  
Old 07-14-2005, 03:33 PM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 303
Default

RAM is RAM. Now while some RAM is better than others, Kingston Ram is a good quality product. And for the price, you'd almost be a fool not to.
__________________

__________________
Sig reinstated. SigSanta
Arumuni is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.