Keyboard and mouse not working - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-04-2004, 11:26 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 22
Default

I will probably just leave it how it is for now if I can't easily fix it. I just hope this isn't a sign of things to come since this is a very young motherboard. I do have a 3 year warranty so if anything else happens I'm still cool.

I never did say but it is and Asus P4R800-VM with an ATi Radeon 9100 IGP chipset, incase anyone is keeping track.
__________________

bsharding is offline  
Old 10-05-2004, 06:51 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,124
Default

make sure there pluged in the correct ports looking at the back of the case the keyboard plugs into the left port .
__________________

__________________
Thermaltake Armor A90
Corsair HX1000W PS
i7 2600k / Cooler Master Hyper N 520
Asus P8Z68-V Pro / Gen 3
8 GIG Corsair Vengeance
eVGA GTX 570
SB Audigy2 Platinum
Kingston Hyper X120 SSD
WIN 7 - 64b
LG Blue Ray Super Multi Burrner
Logitech THX Z560
3x120mm - 1x200 mm case fans
Cappy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.