Keyboard Layout - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-28-2004, 04:15 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2004
Posts: 11
Default Keyboard Layout

I recently brought a Microsoft Wireless Optical Desktop keyboard and mouse. I am having a slight problem which is that the keyboard layout is American whereas i am in Britain. i.e. when i want to use @ key i have to press shift and 2. Their are also some other buttons which are different. This problem is really starting to annoy me and i was wondering if you guys know how i can change the keyboard layout to British.
Any help would be appreciated.

zykon is offline  
Old 12-28-2004, 04:17 PM   #2 (permalink)
True Techie
Join Date: Nov 2004
Posts: 120

I had this problem when i got my new pc four years ago, it was my bro that fixed it but he said it was summat to do with the language bar on taskbar or in word, u've got to change it to british!!

ardy89 is offline  
Old 12-28-2004, 05:40 PM   #3 (permalink)
Master Techie
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088

What do you british have to do in order to press @..?
Finished With TF.
Codeine is offline  
Old 12-28-2004, 05:58 PM   #4 (permalink)
Super Techie
Join Date: Dec 2004
Posts: 268

shift and '
jono199 is offline  
Old 12-29-2004, 07:27 AM   #5 (permalink)
PowerQuest / Opera
TheMajor's Avatar
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177

Start>settings>controlpanel>regional options

Personally I prefer the US(international) layout. We have this crappy Dutch layout also.


^^that's my favorite layout.
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 12-29-2004, 03:01 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2004
Posts: 11

Thanks people sorted the problem now.
zykon is offline  
Old 12-29-2004, 03:57 PM   #7 (permalink)
Super Techie
Join Date: Oct 2004
Posts: 476

You can also change it when installing the OS, just for when you next reinstall XP.

Hugo82 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.