Keyboard? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-21-2004, 10:58 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 124
Default Keyboard?

Ok im having a problem..... When i play games my keyboard out of no where will start moving my guy all over without me doing anything.. If i recconnect my keyboard it will minimize the game... then go into it again and it works fine..so about 30 seconds later it will start doing it again... tried rebooting.. checked for spy ware.... dunno whats up.. i know its not the keys or anything. Just in games btw... usually it will minimize itself then maximize again real fast and it doesn't work... tried re installing drivers and everything!
__________________

ToKeN is offline  
Old 12-21-2004, 11:08 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

What type of keyboard is it? You should try cleaning all of the keys and then try again, and if that fails, I'd suggest returning it if the warranty is still good on it.

By the way, I do believe I know you from a different forum token, unless your name happens to be some strange coincidence.
__________________

__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 12-21-2004, 11:11 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 124
Default

What forums?

Logitech Cordless Elite Duo
ToKeN is offline  
Old 12-21-2004, 11:26 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

What may actually even be happening is your reciever is picking up other signals that are messing around with it and telling it to do things that you don't want it to do, although I'm not really sure. If you have a lot of equipment in the range of the reciever that may be giving off some signals I would definetely consider it a good possibility,

I'm quite certain I've seen a token on govteen.
__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 12-21-2004, 11:27 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 124
Default

Yes it is token on govteen. is your name the same there?

And I dont think its the receiver because it changes channels when i reconnect.
ToKeN is offline  
Old 12-21-2004, 11:42 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

Nope, totally different name over here. :P

I'm quite certain I use the same keyboard and mouse as you, and I've never encountered any troubles, so I would highly recommend that you exchange it.
__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 12-22-2004, 01:27 AM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 124
Default

Whats your name on govteen?
__________________

ToKeN is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.