K8 (Palermo) CPU? Its a San Diego - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-25-2005, 10:36 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 406
Send a message via AIM to MrBebop26 Send a message via Yahoo to MrBebop26
Default K8 (Palermo) CPU? Its a San Diego

I am now on my new comp and I ran SiSoftware Sandra and it said I have a M27-SH8 Athlon 64 (K8 Palermo) 90nm, I bought a San Diego, what is this Palermo stuff?

-Ryan
__________________

MrBebop26 is offline  
Old 05-25-2005, 10:39 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

sis sandra might not recognize it

what does cpu-z say? (www.cpuid.com)
__________________

__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 05-25-2005, 11:06 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 406
Send a message via AIM to MrBebop26 Send a message via Yahoo to MrBebop26
Default

Thanks, that says San Diego.

-Ryan
MrBebop26 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.