Intel p4 or athlon 64? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-16-2004, 05:07 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

I have never heard any1 have a prob with a 64 proc on normal windows xp.
__________________

__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 08-16-2004, 05:08 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 56
Default

decisions decisions .......

think i will probably go for the amd ...... maybe
__________________

hooloovoo is offline  
Old 08-16-2004, 05:12 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

your gona buy it online i hope?
Check www.newegg.com and www.zipzoomfly.com
zipzoom got free 2 day shipping
Enjoy man
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 08-16-2004, 05:14 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,432
Default

Of course the AMD64 would work with WinXP, otherwise it would be useless When 64 bit Windows comes out though, AMD 64 will just get even faster
__________________

<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">Desktop: 3.0ghz HT 800fsb P4, Chaintech 9CJS Zenith, 2x 512mb GEIL Dual Channel DDR400, 80gb 7200rpm ATA HD, Sapphire X800 XT Platinum Edition, Sound Blaster Audigy 2 ZS, Logitech Z-5300e 5.1 THX Speakers, Turbolink 420watt PSU, Black 19\" Orion Monitor, Logitech MX Duo and Win XP Home</marquee>
<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">My Wishlist: 74gb 10K SATA Western Digital Raptor...</marquee>
The Merlin is offline  
Old 08-16-2004, 05:15 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

yup, thats right, but there is no reason y it shouldnt work, if that were the case, man i woulldnt buy ANY thing from microsoft again!
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 08-16-2004, 05:24 PM   #16 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 56
Default

i thought so. just read it in some forum.

think ill go for the amd.

now to decide on the motherboard, ram, graphics, case ........
__________________

hooloovoo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.