Installing Windows XP on a new computer - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2004, 11:32 AM   #11 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Mar 2004
Posts: 44

Have you tryed searching the internet for these drivers (Not manifactures site)

My Computer
3.2ghz Pentuim 4 HTEE (800 FSB),1024 mb ram,Geforce fx 5900
Creative 5.1 digital ,DVD/DVDRW
1 case fan , 500 watt power supply
XP Home
geforcebOY is offline  
Old 03-07-2004, 02:16 PM   #12 (permalink)
Master Techie
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,069
Default Integrated Ethernet card problem

I looked for the driver and for more information. According to the Gigaybte website. The integrated ethernet port is a
Intel Pro/1000 CT Network Connection

I got the driver from the gigabyte site as well as from Intel's website, the message i got was
"There was a problem installing this hardware
Intel (R) PRO/1000 CT Network Connection

This device cannot start (Code 10)"

MY mother board is a Gigabyte 81875 Ultra.

Please help me to get connected to the net.

rookie1010 is offline  
Old 03-07-2004, 09:27 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2004
Posts: 16

Ek... it's probably a pirated copy ..that's y it doesn't boot ... Otherwise u said ..all copies of winXp are bootable ..
My XP Pro copy boots from cd just great ;p


This is a copy I made from the original that I bought at the store.. mmm.. yes.... store...
fyyer is offline  
Old 03-07-2004, 11:10 PM   #14 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937

I should have read his first question. Dave is right, i think his cd-rom just isn't bootable or isn't set to boot before the hard disk and floppy.
ekÆsine is offline  
Old 03-09-2004, 06:22 PM   #15 (permalink)
Master Techie
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,069
Default funny sound when accessing the net

When i am accessing the net, i sometimes hear a funny sound, somthing like "pudum" when i access some sites, sometimes it is asscoaited with a popup and sometimes not, i have never witnessed this behaviour before.
what is this sound?

rookie1010 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.