Improving RAM - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-26-2005, 06:49 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 6
Default Improving RAM

Hi everyone ! heres yet another noobs question !

while i was in the bios i noticed that there was an "ultra mode" for my ram memory, and then there was something "cas" wich is set to 3ct or something like that, i switched to the "ultra mode" does that improves my ram memory ??
__________________

Elestat is offline  
Old 05-26-2005, 06:56 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

It overclocks your memory......I think.
__________________

__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 05-26-2005, 07:38 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 6
Default

Thanks god someone quit your links, because what youre doing is really annoying. besides your rpg is not that good, specially the hanibal picture.
Elestat is offline  
Old 05-26-2005, 07:41 PM   #4 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

What just happened here? :question:
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.