if only my wallet was as big as my... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-10-2005, 08:49 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
CntdwnToExtn's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Parents Basement...Still
Posts: 1,746
Send a message via MSN to CntdwnToExtn
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
lol of course not, I'd also be playing minesweeper and solitaire.
minesweeper is a challenging game.....solitaire is meh.....free cell solitair on the other hand is a great game.
__________________

__________________
[110.7896] Getting up from chair
[112.8798] Walking to fridge
[118.5234] Opening Fridge
[119.1439] CntdwnToExtn panic - no beer: Fridge empty!


CntdwnToExtn is offline  
Old 02-10-2005, 09:02 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

I would get the new DFI Lanparty SLI
I would get 2 gig of ram
I would ditch the floppy
And get 6800 U EE's

EDIT: Ditch the crappy soundblaster for a real card too
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 02-10-2005, 09:07 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 858
Default

keep floppy (SATA drives) for the 2nd time that IS 2 gigs ram and good catch on the mobo, will switch. and ultras aren't made in EE for pci-e
GageMW is offline  
Old 02-10-2005, 09:16 PM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 858
Default

lol was at newegg and guy is building a comp for 5k, keep in mind the system above has over a grand in raptors, now look at this:

KICK #$%!!! been waitin for the ultras to get to newegg. they have them at aXXXXXX, but they over charge ALOT!!!. gona run great with my setup. i have 5 grand to spend and this si what im lookin to put togethere...
FX-53
Asus K8 SLI Deluxe
4gb (4x1gb Corsair DDR400 XMS)
4x160 Samsung SATA harddrives
Samsung full combo drive
thermaltake's 680watt (ya thats right 680) silent pure power
2xeVGA 6800 Ultra PCI-E
Audigy 2 ZS PE

already have case, ide cables and CPU cooling:
Thermaltake Tsunami dream 3000 (black) case
Thermaltake Pure copper 112 4in1 tower
Thermaltake variable speed contral fans (all fans)

Bamm!!!

^end quote^

damn i hope he's not using all the 5k
GageMW is offline  
Old 02-10-2005, 09:27 PM   #15 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

The guy you just talked about made a pretty unbalanced system

Pff ditch your current sound card and get a delta 1010 or something. And mackie speakers :P
DJ-CHRIS is offline  
Old 02-11-2005, 12:22 AM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

i'd sell it and buy myself a car i could never use anything like that, even if it was free i don't think i'd keep it. a sub-par 3200+ 939 setup is about as overkill as i would go...no more than $1700 for sure.
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 02-11-2005, 12:26 AM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by GageMW
[B]4gb (4x1gb Corsair DDR400 XMS)/B]
that guy must be an idiot or using that computer for something HUGE (maybe work unit?) bcuz it LOOKS like a gaming compouter, and 4GB of RAM is possibly the stupidest thing in the world (not to mention the 4*160GB of HDD space) People think they need 200GB or more for a gaming computer matched with at LEAST 2GB of RAM...this is so pathetic it makes me wish mobos only supported up to 2GB for gaming computers.
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 02-11-2005, 12:51 AM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Chankama's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 1,523
Default

What was it that Bill Gates once said??
Chankama is offline  
Old 02-11-2005, 04:53 AM   #19 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

if only you could get decent graphics options with dual and quad motherboards
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 02-11-2005, 05:04 AM   #20 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Yeah some guy in sof2 was telling me that 4gb was completely necessary and that he had 3gb of it on the page file or something and it was just 'sooo fast'....I just laughed and continued playing.

No one besides server needs even more than 2gb really. Hell alot of people will make due with 1gb. This 1gb kit right now is the first time in my life I've ever had 1gb of RAM and I love it. It never gets anywhere close to be completely used
__________________

Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.