IBM/Hitachi Hard Disk - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-18-2004, 06:37 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Exclamation IBM/Hitachi Hard Disk

I reciently had a BRAND NEW 160GB IBM\Hitachi hard disk given to me.

The Problem which i have is odd.

Drive works gr8, tested it FULLY using IBMs own software and all checks out fine.

Now and then it sounds like the controller resets as u can hear it clicking, but u can still use it, access the data and no loss of performance when this happens.

As i said Drive works perfectly tho.

I thought it was getting hot so i bought 2 AKASA Hard Disk Coolers. 1 for my 120GB Seagate which is ok and 1 for the IBM drive.

Any Ideas?
CptKirk363 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.