i think that not even god could help me with this... - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-30-2004, 10:57 AM   #21 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 157
Default

Refresh ratings needs to be at 85 HZ. Atleast thats what I just read.
__________________

__________________
You light\'em we fight\'em
jayhawker01 is offline  
Old 07-30-2004, 11:05 AM   #22 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 129
Default

Did you check the IRQ's of your Devices? By the way, If you can, Take a Screen shot of how it looks when you play and see it.
__________________

-AnGuiSh- is offline  
Old 07-30-2004, 11:21 AM   #23 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 33
Send a message via ICQ to darkblue
Default

Quote:
He did try a different monitor but maybe the refresh rattings were the same.
I tried some different settings with alternate monitors also.


Quote:
Its just everytime I come across a solution you have already changed out that part. For instance I would say a faulty AGP slot but you said you tried a different motherbaord. I read that your AGP voltage setting may be too high.
no more, I reset it to default. 0.5 i think .

Quote:
He did try a different monitor but maybe the refresh rattings were the same. I'm researching for you right now and some people with that card have had problems with viewsonic monitors refresh settings. I'll keep digging.
thanks a lot guys.! my monitor is a FLATRON 995 PLUS CRT 19'.

thank you again.. I really apreciate your help .
darkblue is offline  
Old 07-30-2004, 11:25 AM   #24 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 157
Default

It worked?
__________________
You light\'em we fight\'em
jayhawker01 is offline  
Old 07-30-2004, 11:32 AM   #25 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 33
Send a message via ICQ to darkblue
Default

Refresh ratings needs to be at 85 HZ. Atleast thats what I just read.

--------------
mhm, interesting. 85hz is my normal refresh rate when playing. when I force 100hz, the fps suck down totally.

_____________________
Did you check the IRQ's of your Devices?

hmm, yes, but I don't really have the knowledge to say whats ok. All I can say is that windows displays now conflicts with the IRQ's.

_____________________________
By the way, If you can, Take a Screen shot of how it looks when you play and see it.

When I started the topic, I wanted to do a screenshot, but the screenshot looks OK at all.!! nothing spectacular .. not blurred, not "doubled" .. I would really like to show you, but its not possible at all in a standing picture.
darkblue is offline  
Old 07-30-2004, 11:34 AM   #26 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 33
Send a message via ICQ to darkblue
Default

It worked?

no, not yet.. :/
darkblue is offline  
Old 07-30-2004, 11:35 AM   #27 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 33
Send a message via ICQ to darkblue
Default

u might clear the cmos and start over

how can i clear it?
darkblue is offline  
Old 07-30-2004, 11:36 AM   #28 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 157
Default

I'm at a loss. I guess unplug all unecessary hardware and start from there.
__________________
You light\'em we fight\'em
jayhawker01 is offline  
Old 07-30-2004, 12:04 PM   #29 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 33
Send a message via ICQ to darkblue
Default

...I'm sorry to make you life that hard. I unplugged everthing that is not required to boot the pc. Deinstalled fans, reinstalled fans... I even did a post in a other forum if a handymast has an influence. !!

oh man, I don't understand the world anymore.
darkblue is offline  
Old 07-30-2004, 12:11 PM   #30 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 260
Default

This is...........weird....
__________________

__________________
First Built Computer:
Antec Plus1080(SOHO File Server)+430w
Intel P4-3.0E 1M Cache
Asus P4P800-Dlx i865PE,800FSB Dual DDR400
WD 120G-8MB Buffer
LG 16X DVD
LG GSA4082B DVDRW 8X +/- Black
ATI Rdeon 9600XT 128M
Creative Audigy
512MB DDR PC3200
lavenderAC is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.