i think i know - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-10-2005, 11:11 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default i think i know

alright, i have posted thi problem many times, after awhile of studying my card looking for a burnt chip or circuit maybe, ive finally realized my card is an agp 8x and it doesnt have a sepreate power connector like most cards. like my fx5200 you have to hook more power to it, well my 9600xt 256mb version doesnt have a power hookup to it. could it not be getting enough power is that why it messes up? here is a link to when i first posted the probem if you have no idea what im talkin about. this link =)
__________________

__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 08-10-2005, 11:17 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default

You probably need a great PSU wattage.
__________________

__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 08-10-2005, 11:24 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

gay video card, its all old school. why doesnt it have a power connector? cuz its gay
__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.