I have a huge file 1.91 GB how to burn? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-02-2005, 08:01 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 10
Default

I know! I was like wtf when it crashed, right when I started the subtracting level!
__________________

AssaultGunner is offline  
Old 08-02-2005, 08:04 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

well have fun with your single player 'math land' because unless you have a unique CD-key then you won't be able to do donalds math homework with people over the internet
__________________

Nubius is offline  
Old 08-02-2005, 08:05 PM   #13 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

Donald Duck in Math Land...that's funnier than The Electric Company Word Fun...
__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 08-02-2005, 08:06 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 10
Default

Dont worry, Donald in Math land has expansion packs.
AssaultGunner is offline  
Old 08-02-2005, 08:07 PM   #15 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

..and The Electric Company Word Fun refuses to work on the Intellivision II...
__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 08-02-2005, 08:11 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 10
Default

Well because the graphics are too extreme for most computers to handle.


AssaultGunner is offline  
Old 08-02-2005, 08:16 PM   #17 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 487
Default

This thread will be closed once bee sees it.

Buy the game. Warez have bugs that you encounter not in the retail version anyways so it is not a good comparison tool like those idiots who pirate HL2 and then come on Steam forums to complain about bugs. Idiots.
hu_xu is offline  
Old 08-02-2005, 08:29 PM   #18 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Lol. The graphics ARE NOT too extreme for most computers to handle. I've run it on my experimental:

Pentium III 1.0 Ghz
383MB Ram
80GB Hard Drive
nVidia GeForce FX 5200 Gfx card.

Granted, I'm running it at close to minimum settings, but there is usually NO lag during 32 vs. 32 gameplay.
Flanker is offline  
Old 08-02-2005, 10:01 PM   #19 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,283
Default

I run it fine and i have a POS 5600ultra and a 2600+.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 08-02-2005, 10:05 PM   #20 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 10
Default

lol well i was talking about the electric company game
__________________

AssaultGunner is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.