I Have Had It With This Crap Ati! - Page 9 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-26-2005, 11:04 PM   #81 (permalink)
Monster Techie
 
CntdwnToExtn's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Parents Basement...Still
Posts: 1,746
Send a message via MSN to CntdwnToExtn
Default

Quote:
Originally posted by beedubaya
How much tweaking do you expect me to do? I've tried everything. From clean XP installs to downloading those PC booster programs. When you pay $400 for a video card, it shouldn't take major tweaking to get good performance out of it. The reason he sees good performance is because he got the X800XT P.E., which is tons better than the X800 Pro, due to the full 16-pipes being activated.
exactly....no need for that expensive card to tweaked before game play
__________________

__________________
[110.7896] Getting up from chair
[112.8798] Walking to fridge
[118.5234] Opening Fridge
[119.1439] CntdwnToExtn panic - no beer: Fridge empty!


CntdwnToExtn is offline  
Old 01-26-2005, 11:05 PM   #82 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

Quote:
Originally posted by beedubaya
When you pay $400 for a video card, it shouldn't take major tweaking to get good performance out of it.
WORD!!! when u buy any card u should expect to just plug it in, install any software and play!
__________________

__________________
Sig reinstated. SigSanta
VIII is offline  
Old 01-27-2005, 12:16 PM   #83 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 184
Default

...but you pay for expensive Windows OSs and expect to have to tweak it
rememberme is offline  
Old 01-27-2005, 01:00 PM   #84 (permalink)
Monster Techie
 
Chankama's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 1,523
Default

Just curious. Do you guys actually pay for a copy of Windows with every new computer?.. I don't have to worry about it since we have a site licence at my campus and all the residents get a free copy.
Chankama is offline  
Old 01-27-2005, 05:05 PM   #85 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 262
Default

Quote:
Originally posted by Chankama
I don't have to worry about it since we have a site licence at my campus and all the residents get a free copy.
That's cool. I'm guessing it's Home Edition?
SanToast is offline  
Old 01-27-2005, 05:07 PM   #86 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 262
Default

Quote:
Originally posted by beedubaya
When you pay $400 for a video card, it shouldn't take major tweaking to get good performance out of it.
No... It just requires you to know what you are doing.

I mean 6 FPS? Common.

With those results I don't think you would know how to configure a bar of soap.
SanToast is offline  
Old 01-27-2005, 05:15 PM   #87 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Quote:
Originally posted by SanToast
No... It just requires you to know what you are doing.

I mean 6 FPS? Common.

With those results I don't think you would know how to configure a bar of soap.
Well, if I am so terrible at tweaking video cards, how come I am not gettin 8 fps in other games? How come I have 5136 on 3dmark05? How come I get 130.5 on the HL2 stress test?

I am telling you, its not the fact i haven't tweaked enough or don't know how to tweak. Its because ATI SUCKS at Doom 3!
beedubaya is offline  
Old 01-27-2005, 05:20 PM   #88 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 262
Default

5136 on 3DMark05 and you have the ****ing balls to call ATI crap.

- 3DMark05 and Half-life 2 are Direct3D (DirectX)

- Doom 3 is OpenGL

You want a solution?

Install the ENTIRE OpenGL package and ALL dependancies.

Once you have done that...

You will see incredible performance in Doom 3.
SanToast is offline  
Old 01-27-2005, 05:25 PM   #89 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Quote:
Originally posted by SanToast
Install the ENTIRE OpenGL package and ALL dependancies.
What the hell are you talking about?
beedubaya is offline  
Old 01-27-2005, 05:30 PM   #90 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 262
Default

Oh man... If you don't know what I am talking about then you are a moron.

5136 in 3DMark05 CLEARLY states that your video card is performing 100% in Direct3D. Now for the same card to render 8 FPS in OpenGL...

Do I really need to say more?

As I told you a MILLION times... Your card is FINE. Get off ATI's ****ing back.
__________________

SanToast is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.