I Have Had It With This Crap Ati! - Page 14 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-27-2005, 11:26 PM   #131 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
ATI and Nvidia already merged, they just don't make it public.
This may sound stupid, but what kind of merge? Are they simply sharing information, or have they gone so far as to reveal technoligies and share profits. I figured they shared some info with eachother that would more or less benefit both, but i didn't think they completely merged.
__________________

__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 01-27-2005, 11:27 PM   #132 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

lol it was just a big joke man

That's why I put ATVidia
__________________

Nubius is offline  
Old 01-27-2005, 11:29 PM   #133 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 134
Default

Just imagine it happened tho, i dont know if it would be a good thing or a bad thing
__________________
>>AMD Athlon64 3500+ *NewCastle*
>>ABIT AV8 VIA K8T800PRO
>>1gb Corsair XMS TwinX 3200XLPRO
>>256mb Saphire Radeon X800PRO
>>160gb Maxtor Hard Disk
>>52X Plextor CDRW
>>12x Plextor DVD-R
>>Soundblaster Audigy 2 ZS
>>Creative Labs Gigaworks 7.1
Carniva is offline  
Old 01-27-2005, 11:37 PM   #134 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 242
Send a message via AIM to DyNaStY336
Default

BAD BAD BAD lol with no competition with each other they wouldnt be forced to stay ahead of one another so theyre products would both eventually begin to SUCK!
__________________
• Antec Super Lanboy case
• Asus P4SD-LA Mobo
• Intel P4 2.6GHz HT @ 3.11/960fsb
• 1.75GB PC2700 DDR Memory
• 120g HD
• Atapi CD-ROM
• HP DVD Writer 300n
• Creative SB Audigy2 NX
• Logitech Z-640 5.1 speakers
• PNY 6800 GT @ 408/1.1
• Logitech Dual Action Game Pad
• Windows XP Home
• Mag Innovision 19\" Lcd Monitor [no ghosts :)]
CSS: {TF}Dynasty336

http://img106.exs.cx/img106/7439/gamer5sj.jpg
DyNaStY336 is offline  
Old 01-27-2005, 11:45 PM   #135 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
lol it was just a big joke man

That's why I put ATVidia
i thought u were being serious. i hadn't heard anything remotely close to that before so that's why i was asking lol. then i thought maybe everyone knows this and i was just stupid for asking...such a mean joke lmao. you even had me Googling "ATi nVidia merge"
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 01-28-2005, 01:25 AM   #136 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
you even had me Googling "ATi nVidia merge"
lol, hehehehe
Nubius is offline  
Old 01-28-2005, 04:30 PM   #137 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 153
Default

Doom 3 Demo minimal settings. Let me correct that its 10-50 fps.
Averages 20-30 fps.
__________________
<strong><font size="2.2"><a href="http://vistarewired.com/2007/03/14/10-things-you-wished-you-had-known-about-vista/"> 10 must-know Vista tips and tutorials</a></font></strong>
<p>
crazlunatic is offline  
Old 01-28-2005, 08:09 PM   #138 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Yeah he's running highest settings with like 4x AA and AF
Nubius is offline  
Old 01-28-2005, 11:26 PM   #139 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 153
Default

Oh, I was playing under Ultra Settings with 4 X AA, and I don't remember if AF was on.

I got max 60 fps and minimum 3 fps. It was ranging from 30-40 fps, strangely, my average was higher!

BUT!!!! The graphics looked weird because Radeon 9200 SE isn't a very good D3D card, and it was VERY choppy. VERY Unstable, would go to 4 fps all of the sudden in like every 30 seconds.

But at least I don't get 5 fps =/
__________________
<strong><font size="2.2"><a href="http://vistarewired.com/2007/03/14/10-things-you-wished-you-had-known-about-vista/"> 10 must-know Vista tips and tutorials</a></font></strong>
<p>
crazlunatic is offline  
Old 01-28-2005, 11:46 PM   #140 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Its not a consistent 5 fps, only during the most intense times in the game. Usually I get around 30-40 fps.
__________________

beedubaya is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.