how they linked computers into supercomputer? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-21-2004, 05:55 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 151
Default how they linked computers into supercomputer?

I just saw the news yorks times one day that makes me wonder, they said few high school told their students to vulenteer to donate old machines that are in 600mhz-1.4ghz to a web ready shared network? to form a supercomputer, using linux. I wonder how they do it, and how it work? I mean how the os is installed sinultaneously within this computers. if i want it to run a super large program how can i run it? that turns up my curiosity, can anyone give me any clue?
__________________

gohand is offline  
Old 05-22-2004, 02:06 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

I dunno, but they can't perform nearly as well as the G5 network
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 05-22-2004, 08:36 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 151
Default

but what can they do? any idea?
gohand is offline  
Old 05-22-2004, 09:49 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 559
Default

Quote:
Originally posted by apokalipse
I dunno, but they can't perform nearly as well as the G5 network
You and your G5's. You don't even own any and you think there the best. That's hilarious, it's like saying something without experience or proof. Also I have seen networks like that. Its basically a giant RAID network, or it can be, all computers must be turned on in order for any of them to work. Each one connects and waits for each other computer to start up, then each computer system sync's to each other.... I had a friend that had that setup. It was neat.. I have never seen Mac's setup like that. Nor have I ever seen a supermac.... I don't even see them in network environments..
ChaosBlizzard is offline  
Old 05-23-2004, 01:04 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 151
Default

Quote:
Originally posted by ChaosBlizzard
You and your *5's. You don't even own any and you think ......
well, not exactly, i hate to say that but it's true that the world's rated third fastest supercomputer is..... http://www.top500.org/lists/2003/11/3/ ....... see also http://www.top500.org/lists/2003/11/top5.php
gohand is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.