how do I rebook a DVD - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-28-2006, 04:26 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 128
Send a message via ICQ to WHWebSolutions Send a message via AIM to WHWebSolutions Send a message via Yahoo to WHWebSolutions
Exclamation how do I rebook a DVD

Hello i have a DVD+RW that when written to become a DVD-ROM. I herd you can reset the book to where they go back to a DVD+RW some how. How do i do that(what program would be easyest?)?. I have a Philips DVD+-RW SDVD8441 drive. Please let me know.

Thank a bonch,
William
__________________

__________________
William Harding
William Harding Web Solutions
whwebsolutions@aol.com
Visit my site for web hosting and design <a href=\"http://www.web-solutions.co.nr\">http://www.web-solutions.co.nr </a></td>
WHWebSolutions is offline  
Old 10-29-2006, 11:50 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 128
Send a message via ICQ to WHWebSolutions Send a message via AIM to WHWebSolutions Send a message via Yahoo to WHWebSolutions
Default

**bump**
__________________

__________________
William Harding
William Harding Web Solutions
whwebsolutions@aol.com
Visit my site for web hosting and design <a href=\"http://www.web-solutions.co.nr\">http://www.web-solutions.co.nr </a></td>
WHWebSolutions is offline  
Old 11-02-2006, 05:53 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 128
Send a message via ICQ to WHWebSolutions Send a message via AIM to WHWebSolutions Send a message via Yahoo to WHWebSolutions
Default

**BUMP**
__________________
William Harding
William Harding Web Solutions
whwebsolutions@aol.com
Visit my site for web hosting and design <a href=\"http://www.web-solutions.co.nr\">http://www.web-solutions.co.nr </a></td>
WHWebSolutions is offline  
Old 11-02-2006, 12:02 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

If the disc is a DVD+RW, then you can use Nero to erase it.
The General is offline  
Old 11-02-2006, 05:31 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 128
Send a message via ICQ to WHWebSolutions Send a message via AIM to WHWebSolutions Send a message via Yahoo to WHWebSolutions
Default

I tried it but it tells me it is a dVD-ROM. So somehow when i used it the first time when it got done burning it it turned it into a dvd-ROM. That is why I want to learn how to turn it back into a DVD_RW
__________________
William Harding
William Harding Web Solutions
whwebsolutions@aol.com
Visit my site for web hosting and design <a href=\"http://www.web-solutions.co.nr\">http://www.web-solutions.co.nr </a></td>
WHWebSolutions is offline  
Old 11-04-2006, 03:37 PM   #6 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

why dont you just go buy some new ones?
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 11-10-2006, 08:11 AM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 128
Send a message via ICQ to WHWebSolutions Send a message via AIM to WHWebSolutions Send a message via Yahoo to WHWebSolutions
Default

if i wanted to go out and buy new ones why would i have posted this question?
__________________
William Harding
William Harding Web Solutions
whwebsolutions@aol.com
Visit my site for web hosting and design <a href=\"http://www.web-solutions.co.nr\">http://www.web-solutions.co.nr </a></td>
WHWebSolutions is offline  
Old 11-10-2006, 08:31 PM   #8 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

no offense, but it would be easier to just go buy some more disks. they do have life spans too
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 11-11-2006, 04:55 PM   #9 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 128
Send a message via ICQ to WHWebSolutions Send a message via AIM to WHWebSolutions Send a message via Yahoo to WHWebSolutions
Default

That still does not answer my question.

Quote:
Hello i have a DVD+RW that when written to become a DVD-ROM. I herd you can reset the book to where they go back to a DVD+RW some how. How do i do that(what program would be easyest?)?. I have a Philips DVD+-RW SDVD8441 drive. Please let me know.
__________________
William Harding
William Harding Web Solutions
whwebsolutions@aol.com
Visit my site for web hosting and design <a href=\"http://www.web-solutions.co.nr\">http://www.web-solutions.co.nr </a></td>
WHWebSolutions is offline  
Old 11-11-2006, 05:26 PM   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

No, a DVD+RW is and always will be a DVD+RW, burning it doesn't change the fact that it is a DVD+RW.

There is nothing we can do to help you, you've wasted enough time here that you could have gone out, gotten a job, worked there for 2 weeks and earned $800 and bought twenty 100 packs of DVD-R's.
__________________

The General is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.