How do i have 2 hardrives and get them both to work? - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-18-2004, 01:51 AM   #31 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 203
Send a message via AIM to Trax
Default

ok but i just need to see what a jumper looks like so i can plug it into the right place
__________________

Trax is offline  
Old 03-18-2004, 01:52 AM   #32 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 203
Send a message via AIM to Trax
Default

that little white thing is a jumper?

it is not connected to anything
__________________

Trax is offline  
Old 03-18-2004, 01:53 AM   #33 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

its contacting 2 pins
__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-18-2004, 01:54 AM   #34 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 203
Send a message via AIM to Trax
Default

ok i get it now, i guess i gotta buy some jumpers
Trax is offline  
Old 03-18-2004, 01:55 AM   #35 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

your new drive should already come with one, does it not?
__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-18-2004, 01:55 AM   #36 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 203
Send a message via AIM to Trax
Default

So all i do is place the jumpers over the slave pins

then what just connect it like a normal hard Drive, make sure its formated and it will boot up and display correctly ?
Trax is offline  
Old 03-18-2004, 01:56 AM   #37 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

yes
__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-18-2004, 01:56 AM   #38 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 203
Send a message via AIM to Trax
Default

No, It just came in a shock proof bag and thats it
Trax is offline  
Old 03-18-2004, 01:57 AM   #39 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

but it should already have a jumper on 2 of its pins
__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-18-2004, 01:58 AM   #40 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 203
Send a message via AIM to Trax
Default

There is also no sticker on the back
__________________

Trax is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.