How do i get my laptop on my T.V? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-25-2006, 01:33 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 116
Default How do i get my laptop on my T.V?

How do i get my laptop on my T.V. What cable to I need to buy? I'm going to bestbuy tonight.
__________________

__________________
Compaq Laptop. Intel P4 3.0 with HT tech.
15.4 inch brightview tech.
ATI 128mb 9600
60GB HD
Wireless
512mb of ram
CD-RW
Alexqd3 is offline  
Old 01-25-2006, 01:37 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

http://images10.newegg.com/NeweggIma...130-220-04.JPG

my gfx card came with this, I think you will need something like what's on the right...

except the bottom will have to be vga...
__________________

Juice Daddy is offline  
Old 01-25-2006, 01:48 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 116
Default

see i'll have a ps2 took up to my laptop via PCI t.v tuner card. It's for a tekken tournament tomorrow, So i just need something to show whats on my laptop on the t.v that we will be playing. Because my laptop screen in only 15" so we will acually be playing on the laptop but i want it to be shown on the big t.v thats at the touny.
__________________
Compaq Laptop. Intel P4 3.0 with HT tech.
15.4 inch brightview tech.
ATI 128mb 9600
60GB HD
Wireless
512mb of ram
CD-RW
Alexqd3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.