How do I enter the bios with the lanparty mb? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-30-2005, 01:08 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 158
Default How do I enter the bios with the lanparty mb?

just wondering how I get to the bios with my lanparty mb
__________________

stevedub is offline  
Old 04-30-2005, 01:13 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

should be delete
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 04-30-2005, 03:08 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

yea, just turn your comp on and hold delete until the bios shows up

oh, and why do you need to access ur bios?
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.