Home page not working - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-20-2005, 12:19 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 12
Default Home page not working

Im recieving this homepage at startuphttp://search.yahoo.com/search?p=Internet+Explorer&fr=ieas Ive tried adaware, spybot and still no luck. Im using Internet explorer 6. Windows 98 se.
__________________

angel123 is offline  
Old 03-20-2005, 12:45 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 268
Default

What is it your trying to do?
__________________

__________________
jono199 is offline  
Old 03-20-2005, 01:50 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

I think he means that the page is being displayed when he starts the computer. If this is the case he is trying to stop it.
__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.