Hey everyone, I'm trying to learn as much as I can about Computers - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-06-2005, 07:59 PM   #11 (permalink)
ID.10T
 
ohGrFreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Midwest in tha houzze
Posts: 1,657
Send a message via AIM to ohGrFreak Send a message via Yahoo to ohGrFreak
Default

First of all, what are the specs on your Dell Dimension and is it upgradable? You can't go sticking in new memory and video cards and such if the comp is propriatary.

Secondly, someone else would know how to help you reformat and start with a clean copy of XP.
__________________

__________________
ohGrFreak is offline  
Old 01-06-2005, 08:00 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 19
Send a message via AIM to Tenacious D
Default

Quote:
Originally posted by ChipX
backup the "dell information" and reformat that ****. u will have to configure the dsl after, which is quite easy.
Ok, what is "backup" and how do I "Configure" the dsl after?
__________________

Tenacious D is offline  
Old 01-06-2005, 08:04 PM   #13 (permalink)
ID.10T
 
ohGrFreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Midwest in tha houzze
Posts: 1,657
Send a message via AIM to ohGrFreak Send a message via Yahoo to ohGrFreak
Default

weird, i don't even see that post.
__________________
ohGrFreak is offline  
Old 01-06-2005, 08:06 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 19
Send a message via AIM to Tenacious D
Default

Quote:
Originally posted by ohGrFreak
weird, i don't even see that post.
haha thats crazy. It was there though.

How would I find out if it is upgradeable?
Tenacious D is offline  
Old 01-06-2005, 08:08 PM   #15 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 125
Default

i didnt post...
ChipX is offline  
Old 01-06-2005, 11:09 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 19
Send a message via AIM to Tenacious D
Default

I need some more help. When I was searching for the things I sould need to build my own computer, and It seems like If I get a certain case, it can only fit certain types of hardware. And vise versa with the hardware. How do you know which parts fit in which cases and cise versa?
Tenacious D is offline  
Old 01-06-2005, 11:48 PM   #17 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 200
Send a message via MSN to wongb18c
Default

If you want to save money you could use your dell case.... that's what I did with my old old old IBM case. In my opinion the most important part about shopping for new computer parts is to get the right mainboard.... because if you don't.... later on when you want to upgrade you won't be able to. So remember that.... get the right stuff to start with.
__________________

__________________
(\'.\') Q(\'\'Q) (\'.\'(O=(\'\'Q) (*.*) t(\"t )
wongb18c is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.