help with x700 video card - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-18-2005, 03:11 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
Default help with x700 video card

http://www.t3houston.com/forum/index...howtopic=14068

In that forum I have listed my problems and the solutions I have attempted at. I have been posting all over the internet trying to find a solution, please any comments and advice welcome. Thanks
__________________

Jewbat is offline  
Old 06-18-2005, 03:26 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 123
Default

definitely not a cs problem...i get 100fps with my 9600. My guess is its a bad card, or perhaps bad ram. I thought i was running on 512mb of ram, but when I got my comp checked out for some problems i was only running on 256.
__________________

the drizzle is offline  
Old 06-18-2005, 04:02 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
Default

nope rams fine I had it checked when I bought it, and the card, thats not the case, this is the second x700 card I've had, exchanged the first one
Jewbat is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.